25 Aralık 2019 Çarşamba

Ne Yaparım?

Kimse hukuk, demokrasi falan filan adına mastürbasyon yapmasın. Açık ve net bu iktidarın ideolojisi bellidir. Yaptıkları bunun bire bir kanıtıdır. Ağzı olanın konuştuğu bu ortamda ve onca yıldan sonra bunun, yok efendim hukuk, yok efendim demokrasi ile çözüleceğine inanmak ahmaklıktır. Kim şu anda hukukun varlığından söz edebilir. Göstermelik hukuk vardır ve hiç kimsenin vicdanını tatmin etmemektedir. Başkanlık sistemi denen ucubenin zaten demokrasi içermediği ortadadır. Bakınız bu adamlar için bunları hiçbiri geçerli değildir. Genlerine işlemiş olan öğretiler, yaşam tarzları, menfaatleri vs. (Bunların zaten bir önemi de kalmadı. Bu iktidarın varlık ve kökenini bilimsel olarak bir yapıya oturtmaya çalışanlar da ayrı bir aymazlık içinde) bu adamların bu değerleri sindirmesini mümkün kılmaz, kılmayacaktır. Gittikleri ülkenin kurallarına zorla uyan tipler gibidirler. İçinde oynadığımız bu oyun zaten sahte ve hilelidir. Oyunun bugünkü kuralları ile kandırılır, uyutulur, ikna edilir, sindirilir, alıştırılırsınız. Allah aşkına! İyi niyet ve ortak hayal bile kuramadığınız bir güruhun seçtiği bir yönetim ile ne yapabilirsiniz? Mızıkçılık yapıp dayak yemekten kurtulmaktan başka.

Bu adamlar gitmez. Gider de! Götürecek kadroları sildiler. Çok azalttılar.

Ortaya çıkan bu kadar rezalete karşı bu kadar tepkisiz kalmanın izahı sadece Aptallık olabilir.

Evine giren hırsızı öldürebilecek kapasitede ki bir güruhun, torunlarını bile borçlandırıp hayatlarını zindan eden tiplere olan bağımlılıkları korkulacak derece de klinik bir vakadır.

Her türlü rezaleti sineye çekip, önüne 5-10 yılda bir konan sandığa kendine gösterilen 3-5 tercihe oy vermesini emreden sistememe demokrasi diyen zavallılar olarak yaşamak kaderimiz mi olacak!

Bakın bu adamlar yaşama zevkinizi sömürüyor, size hakaret ediyor.

Para ve borç sistemi ile sizleri muhtaç ve borçlu ilan ediyor.

Çarklar bunlara dönüyor ve siz bu çarkların içinde ki küçücük hayatlarınızda modern köleliğinizi icra ediyorsunuz.

Asgari ihtiyaçlarınız karşılandığı ve insani duygularınız sömürüldüğü sürece uyum sağlama ihtiyacı içinde boyun eğiyorsunuz.


Tarihte iktidarlar güzellikle gitmiştir ancak sitemler güzellikle değişmemiştir. Çünkü iktidarlar sizi uyutanlar güruhuna o ya da bu şekilde hizmet etmeye devam eder. Siz değişti sanırsınız. 5 yemez 3 yer vs.

Sistem değişiceği vakit, arının kovanına çomak girer. Ninni söyleyenlerinizin rahatı kaçar, çarkları dönmez ve sizi size düşman edecek kadar alçalarak düzenlerini devam ettirmeye çalışırlar.

İnsanın insana empati duyması için insanlığı tanıması lazım. Size acımazlar, rahatları bozulur.


Ne yapalım!

En azından bunun farkına varalım. Kişsel tepkileri yayalım. Sistemi acımadan eleştirelim. Doğruların karşısına dikilecek bu oyunun bezirganlarını tek tek görelim. Doğruluk ilacı böcekleri yavaş yavaş ortaya çıkaracaktır.

Gerisi bu bilinci edinenler ile beraber kendiliğinden gelecek ve belli platformlarda buluşacaktır.


Bakınız, sistem kendini korumak için antikorlar yayacak ve sesinizi istediğiniz kadar çıkaracak sahte mikrofonlar tutacaktır.

Bunlar sistemin kendini koruması için kendini satmasıdır. Çok yüzsüzdür sadece kar ve güç ekseninde çalışır.

Siz kendinizi ifade ettiğiniz bir alan bulup kendinizi tatmin ederken o payını yemeğe devam eder.

Zorluklardan korkan ve asgari yemlenmenin mutluluğu içinde olanlardan birşey beklenmeyecektir.

Bu yazıyı bölücülük vs. Diye nitelendirenler olacaktır. Doğrudur da! Ama kendi evlatlarını birbirine zıt eğiten bir sistemin, ağzından bir kez yapıcı söz çıkmayan bir erkin olduğundan daha bölücüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder